Contact

Adres:
VTV de Ridderhof
Arie Hogenespad 1
2396WJ Koudekerk a/d Rijn
Plan je route

Trouble Tree Folkconcert

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

TROUBLE TREE FOLKCONCERT 24 MAART:
CONCERT MET SOPHIE JANNA

Sophie Janna werd verliefd op folkmuziek toen ze een tijd in Edinburgh woonde. Als songwriter werd ze met name gegrepen door de Ierse …

TROUBLE TREE FOLKCONCERT 24 MAART:
CONCERT MET SOPHIE JANNA

Sophie Janna werd verliefd op folkmuziek toen ze een tijd in Edinburgh woonde. Als songwriter werd ze met name gegrepen door de Ierse en Schotse folktradities en muziek van Nick Drake, Ane Brun, The Weather Station en Joan Shelley. De invloeden van Schotse en Ierse ballades hoor je goed terug in haar eigen nummers. Sophie heeft een heldere, gevoelige stem die perfect samengaat met haar ingetogen gitaarspel en zingt troostrijke liedjes die je even doen vergeten waar je bent. Sophie verdiende haar sporen met The Lasses en Hot Griselda. Met haar EP 'Wide World' presenteert Sophie Janna voor het eerst een selectie van eigen werk. Ze komt samen met multi-instrumentalist Janos Koolen, die ook een deel van haar EP produceerde. De combinatie van Janos' geweldige instrumentbeheersing en haar prachtige stem en onbevangen stijl maakt dit een concert om niet te missen. Een ding is zeker; het wordt een lust voor het oor.

Media, critici, luisteraars en collega’s zijn lyrisch over de ‘betoverende folk’ van Sophie Janna. Muziektijdschrift OOR schreef over haar laatste EP Wide World: “misschien wel het mooiste wat in Nederland op folk gebied is gemaakt”.

Aanvang: 20.30 (zaal open 20.00)
Reserveren via ttfolk@hotmail.com.
Ons podium staat in VTC de Ridderhof, Arie Hogenespad 1, 2396 WJ Koudekerk a.d. Rijn.
www.ttfolk.nl

Prijzen

  • € 15,00