Win een DUO proeverij bij La Bodega '87 - Ter waarde van €65

Ruim drie jaar geleden openden Dennis en Karin de deuren van hun La Bodega ’87 in een van de gezelligste straatjes in het centrum van Alphen, de Raadhuisstraat.Het begon met een wijnspeciaalzaak, later werd de winkel uitgebreid met een gezellige wijnbar met de toepasselijke naam De Bodega.

Dennis: “We zijn dus niet alleen een winkel. Onze wijnbodega is een warme, gezellige locatie voor een borrel, receptie, verjaardag, jubileum of zomaar een feestje. Daar houden wij van. De bodega biedt ruimte voor groepen tot 50 personen. Maar heb je zin om gezellig een wijntje te komen drinken met lekkere hapjes erbij? Tegenwoordig zijn we open op vrijdag en zaterdag tot 00.00 en op zondag van 15.00 tot 20.00 uur. Ook organiseren we evenementen als livemuziek, proeverijen en thema-avonden en wil je op een informele manier kennismaken met verschillende soorten wijnen? Probeer dan eens onze DUO proeverij: een proeverij voor twee personen. Je krijgt 6 verschillende wijnen (halve glazen) en een borrelplank voor €32,50 per persoon. En speciaal voor de bezoekers van Hier is ALPHEN stellen we een proeverij voor twee personen beschikbaar. Wil je liever iets anders drinken dan wat wij op onze wijnkaart en wijnbord aanbieden? Geen probleem! Loop een rondje door onze wijnspeciaalzaak en kies een wijn uit. Je betaalt dan de verkoopprijs + €17,50 (kurkgeld).
Wij houden van mensen, wijnen en gezelligheid en wij verwelkomen jullie daarom graag in onze Bodega!”

Wil je ook kans maken op een DUO proeverij ter waarde van € 65,-? Ga dan naar Instagram of Facebook van HierisALPHEN en reageer op de post!