Uitgelicht: De leukste cultuurtips voor de decembermaand

De gezelligste maand van het jaar is weer aangebroken! De komende weken kun je in Alphen aan den Rijn en omliggende dorpen genieten van de mooiste kerstconcerten en voorstellingen. KHABBAZ verzamelde een selectie van al het moois dat er in december te zien is:

Vrijdag 16 december- maandag 26 december:Productiehuis Alphen speelt ‘Een Stille Kerst’ – theatervoorstelling voor de hele familie in Parkvilla - Kunsteducatie, Filmhuis, Theater.

Vrijdag 16 december:Gospel & Soul Night met souldiva Berget Lewis in de Adventskerk. Door Vrienden van de Adventskerk.

Vrijdag 16 december: Kerstconcert Castellumkoor & Muziekvereniging Door Samenwerking Sterk in de Petrus & Pauluskerk in Aarlanderveen.

Zaterdag 17 december: Het jaarlijkse kerstconcert van Nieuwe Muziekschool Alphen: met de mooiste live gespeelde (kerst)muziek door leerlingen.

Woensdag 21 december:Kerstconcert in de Adventskerk door kamerkoor Cantabile: luister en zing mee met de mooiste en meest gevarieerde kerstliederen.

Vrijdag 23 december: Kerstconcert met de mooiste kerstmuziek door Muziekvereniging Crescendo Alphen aan den Rijn in de Bonifaciuskerk.

Meer weten over deze en nog veel meer culturele (kerst)uitjes? Bezoek de UITagenda op Hier is Alphen en bestel snel jouw tickets bij de betreffende organisatie.

Foto: Staatsopera Bulgarije danst de Notenkraker, Theater Castellum