Expositie van zeven kunstenaars - In Galerie Alphen Art

Zeven kunstenaars exposeren vanaf 20 januari in Galerie Alphen Art in De Aarhof. De officiële opening is op vrijdagavond 20 januari om 19.30 uur.

De expositie is echter al ‘s middags vanaf 12.00 uur te bezoeken.

Loes Makkink - “Het is vaak rauw en gaat deels over rouw. Het is niet gemaakt om te behagen daar is het te persoonlijk voor. Het schuurt zoals het leven zelf schuurt”.

Leja van Gog - “Feelings door de jaren heen, dan zus en dan zo, wat voel je / jij, voor de één een weet, voor de ander een vraag, waar is de erkenning...waar de herkenning”.

Doris Pappenheim - Voor Doris is het een uitdaging en avontuur om uit hard marmer, zachte, vrouwelijke vormen te creëren. “Zacht, zoals de huid of de plooien in een kledingstuk; beelden zijn om aan te raken”.

Shirley van de Wiel - “Mijn textiele werken zijn een non-verbale communicatie waarin ik een verhaal vertel uit eigen ervaring en herinneringen. Menselijke aspecten zoals houding, lichaamstaal, relaties, en de positie van man en vrouw in de samenleving zijn onderwerpen voor mijn werk”.

Lein Kaland - Exposeert Polaroid foto’s: “Maar omdat dit wellicht toch een interessant verhaal is om te vertellen en er niet zoveel te zien is met de oude Polaroid's, heb ik een aantal series uit mijn polaroid-verleden bij elkaar gezocht. Een aantal experimenten met verlichting, met schaduwen en met kleur”.

Joke Vermaat - “Ik heb me gespecialiseerd in het maken van portretten en dan vooral in collages. Deze zijn vaak opgebouwd met lichaamsdelen waarmee ik met verf nieuwe ‘mensen’ creëer”.

Peet Hiddink - “Ik exposeer met een aantal foto’s uit mijn serie: ‘Nature’s Art’.

Deze serie toont kleurrijke werken, waarin de kunstzinnige aspecten die terug te vinden zijn in de natuur, aan bod komen”.

De expositie is vrij toegankelijk en iedereen is welkom bij de officiële opening. Galerie Alphen Art in De Aarhof is geopend op di., wo. en vrij. van 12.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 - 16.00 uur.